Lastenboek

Via ons verkoopslastenboek vinden de kopers en investeerders van een appartement in ons project De Brouwery een duidelijke en overzichtelijke beschrijving van de kwaliteit en van de afwerking van het gebouw.

Kwaliteit op een schitterende locatie

'De Brouwery’ is een meerwaarde in het woonaanbod in Roeselare, door de volledige ontwikkeling van deze appartementen in een groene omgeving.

Deze nieuwbouw bestaat uit 17 appartementen, opgedeeld in 3 aparte wooneenheden met aparte lift- en trappenkern, is er ook de mogelijkheid om een ondergrondse parking, garage en berging volgens diverse oppervlakte aan te kopen.

Ruime terrassen

De gelijkvloerse appartementen hebben allemaal een ruime terras met een private tuin. De appartementen op de verdiepingen beschikken allemaal over een terras en zijn allen bereikbaar met lift.

Comfortabel wonen

De appartementen zijn voorzien van alle hedendaags comfort met volledig ingerichte keuken, badkamer, sanitaire en elektrische voorzieningen.

Met het oog op de toekomst beantwoorden alle appartementen aan de strenge, geldende ventilatie- en isolatienormen.Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!